Verblijf en vervoer

Met de boot naar Ameland

INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXCLUSIEF BOOTKAARTJE.
Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren.

Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/
Voor vragen verwijzen zij naar: https://www.wpd.nl/veelgestelde-vragen/tickets-en-reserveringen#reserveren

Zit je vraag er niet bij en wens je persoonlijk contact, graag bellen of mailen naar de klantenservice: info@wpd.nl, of telefoonnummer: 0900-9238. Zij helpen je graag voor verder details en vragen.

Voor de deelnemers die de auto parkeren op het parkeerdek in Holwerd, is het aan te raden om ook hiervoor online een parkeerkaart te kopen zodat wachttijden en oponthoud tijdens het uitrijden zoveel mogelijk beperkt blijven. Kijk voor alle informatie over vervoer van en naar Ameland op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

Kijk voor extra afvaarten en alle overige informatie op de website van Wagenborg Passagiersdiensten. Wagenborg Passagiersdiensten ook over een sneldienst die volgens een vaste dienstregeling vaart. Afvaarten boekt u gemakkelijk en snel via www.bestellen.wpd.nl!

Verblijf op Ameland

Ben je nog zoek naar accommodatie  op Ameland tijdens het weekeinde van 6-8 september? Onze sponsors kunnen je zeker verder helpen.

 Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater onze hoofdsponsor heeft een aantrekkelijke aanbieding samengesteld met een keuze uit verschillende accommodaties waarmee je tijdens het Tri-Ambla Cross Triathlon sportweekeinde verzekerd bent van een verblijf op loopafstand van alle actie.
Boek nu het weekend van de Tri-Ambla Ameland en ontvang 10% korting!

Gebruik hiervoor de actiecode TRI-AMBLA2024

VVV Ameland

Een aantrekkelijk arrangement voor verblijf op Ameland kunt u boeken bij het VVV. Het arrangement voor sporters en supporters!

Kijk voor alle toeristische informatie op de site van VVV Ameland.

EilandVerhuur

Zoekt u een aantrekkelijk verblijf tijdens de Tri-Ambla? Onze  Eilandverhuur heeft voor u de mooiste vakantiehuizen van Ameland op een rij.

Van Heeckeren Hotel

De hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel is centraal gelegen in Nes en is de ideale uitvalsbasis tijdens het Triathlon weekeinde op Ameland. Kijk op de website van Van Heeckeren Hotel voor alle informatie en boekingsmogelijkheden voor een eigentijds verblijf op Ameland

Sier aan Zee

Dit hostel voor gezinnen, individuen en groepen ligt prachtig onder de vuurtoren op de westkant van het eiland. De perfecte plek voor een sportief verblijf op Ameland. Kijk hier voor reserveren tijdens dit weekend.

Hotel De Klok in Buren

De familie Brouwer het u van harte welkom in Hotel Café Restaurant De Klok in Buren. Kijk hier voor informatie en reserveren.

Hotel Ameland in Nes

Boek hier uw verblijf in dit prachtig gelegen hotel tussen het Dorp Nes en het Noordzeestrand.Hotel Ameland is een 3-sterren hotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzee-strand (10 minuten lopen), met de ‘rug’ tegen het Nesserbos.Overnachten in één van de 37 kamers. Van alle gemakken voorzien voor een relaxed verblijf. De kamers zijn ruim en beschikken over een bad of douche. Een aantal kamers beschikken over een balkon.

Hotel Nes

Centraal gelegen aan de strandweg op ca 1 km van start en finish. Kijk hier voor informatie en reserveren.

Foto: Heribert Bechen (CC BY-SA 2.0)