Pastaparty Westcord Hotel Noordsee

11 juni 2018

Op zaterdagavond aan de vooravond van het NK is de pastaparty bij Westcord Hotel Noordsee. Bij de aanmelding via het inschrijfformulier kan je meteen reserveren. Heb je al ingeschreven en wil je alsnog gebruik maken van het pastabuffet mail dan met info@tri-ambla.nl of neem rechtstreeks contact op met het Hotel.

Ook op zaterdagavond gezellig samenzijn met mede sporters tijdens de Pre-Party op het terras van Grand Café Van Heeckeren onder genot van een drankje en mooie muziek. Geen garantie voor een goede prestatie maar het hoort wel bij een mooi sportweekeinde op Ameland!

Op zondag na de Tri-Ambla staat het pastabuffet klaar bij Restaurant de Piraat. Na het ophalen van de spullen in de wisselzone of voor vertrek met de boot een fijne plek om lekker te eten samen met andere triathleten. Vooraf reserveren is gewenst