Sailfish hoofdsponsor van de Tri-Ambla

Sailfish – made to make you faster

21 april 2017

Sailfish is al 10 jaar een bekend triathlonmerk.

Sailfish is op en top triathlon. Het merk bestaat nu 10 jaar en heeft zich in die tijd aan de top gevestigd. Wij van RM Sport B.V. behartigen de belangen van Sailfish voor de Benelux en willen u middels deze webshop kennis laten maken met alle producten die er zijn. In onze webshop treft u dan ook het complete overzicht aan.

Sailfish heeft een zeer brede collectie met artikelen die u kunnen ondersteunen bij uw trainingen en wedstrijden. Naast de verkoop hier zijn er in de periode van ongeveer maart tot juni ook meerdere wetsuit testdagen in Nederland en België waar u de gelegenheid heeft om eerst de modellen uit te proberen. Op die wijze weet u hoe in een wetsuit zwemt en of u meer of minder drijfvermogen nodig heeft of dat de souplesse van een wetsuit voor u doorslaggevend zal zijn.

Sailfish is tijdens de Tri-Ambla aanwezig voor de verhuur van wetsuits. Afhankelijk van de omstandigheden is het dragen van een wetsuit verplicht. Wij raden op Ameland aan om voor de eigen veiligheid altijd een wetsuit te dragen vanwege de onvoorspelbare en voor veel mensen nieuwe omstandigheden van het zwemmen in de Waddenzee.

Regel de huur van een wetsuit tijdens de Sailfish Cross Triathlon Ameland hier op de website van Sailfish.

Wil je iets weten over de wetsuits of op zoek naar een goed pak? Neem dan contact op met de mensen van Sailfish.